Online Aanbiedingen Vodka Kopen

Outer space Alien Head Chrome + 2 glazen Giftpack 70CL

Op zoek naar een leuk geschenk? Deze Alien Head giftbox heeft een fles in de vorm van een alien hoofd en 2 shotglaasjes.

€39,95 €42,95
Debowa Bullet Vodka 50 CL

Een prachtige eikenhouten fles in de vorm van een kogel. Debowa is één van de heerlijkste Poolse vodka's.

€26,95 €34,95
Ciroc Red Berry 70CL

Heerlijke rode bessen gemixt met vodka. Een genot voor je smaakpapillen.

€26,95 €29,95
Ciroc Ultra Premium 6 Liter

Ontdek en proef nu de vodka van Ciroc met deze gigantische fles!

€295,00 €325,00
 

Over onze Vodka Aanbiedingen

 

Voor onze prachtige vodka's hebben we ook hele mooie aanbiedingen. Bekijk ons aanbod, op deze pagina vind je alle vodka's met korting die wij aanbieden. Dus wil je een keer een cadeautje halen voor iemand, of jezelf eens verwennen? Maak dan gebruik van deze vodka aanbiedingen Je kunt ook zoeken op het vodkamerk, de vodka's worden hier gekenmerkt met een Sale-label.

Door het jaar heen kun je bij ons vodka's met korting bestellen. Sommige vodka's zijn langere tijd afgeprijsd, andere flessen zijn korter beschikbaar in de sale. Het feit dat de vodka's met korting worden aangeboden zegt niets over de kwaliteit van de vodka's.

Wij geven niet alleen korting op bestellingen met een groot aantal flessen. Ook enkele flessen vodka kun je bij ons voor hele scherpe prijzen aanschaffen. Losse vodkaflessen, vodka's in giftboxen of speciale items komen regelmatig als aanbieding voorbij, houd dus zeker een oogje in het zuil voor jouw favoriete vodka's. Wie weet vind je hier wel eens een Belvedere aanbieding, of een andere smakelijke vodka.