Bestel een gepersonaliseerde Belvedère Vodka fles!

 • Geplaatst op
 • 2
Bestel een gepersonaliseerde Belvedère Vodka fles!

In 2023 exclusief en alleen verkrijgbaar bij Club Vodka: De Belvedère Bespoke vodka te personaliseren met naam en een lichtgevende fles.

Belvedère Vodka weet zich wederom te onderscheiden ten opzichte van haar concurrenten. Het is nu namelijk mogelijk om een gepersonaliseerde vodka fles van Belvedère te bemachtigen. Dit maakt de fles het perfecte cadeau voor jouw vrienden of familie. Wat dacht je van een feest dat jij organiseert waarbij je de naam van het feest op de fles laat graferen? Wij vertellen jouw meer over de mogelijkheden van deze gepersonaliseerde Belvedère Vodka fles!

Een uniek cadeau: De Belvedère Vodka fles te personaliseren met naam en met een lichtgevende fles.

Deze fles Belvedère vodka, ook wel genaamd Bespoke, is uniek ten opzichte van alle andere verkrijgbare vodka flessen. Deze fles heeft namelijk een chroom-achtige look, waar de bomen op de fles zorgen dat je door de fles heen kan kijken. Naast de unieke look heeft de fles een lichtje aan de onderkant. Bij het aanzetten van dit lampje wordt een effect gecreëerd waardoor de fles nog unieker wordt. Maar wat maakt deze fles dan ‘gepersonaliseerd’? Dat is de naam of tekst die op de fles wordt gegrafeerd. Het aantal tekens op de fles is wel beperkt tot vijftien, inclusief spaties. Houd hier dus rekening mee wanneer je de fles wilt bestellen bij Club Vodka. De fles is bovendien alleen in de afmeting van 1,75 liter te bestellen.

Wat maakt Belvedère Vodka zo uniek?

Om de perfecte balans te creëren tussen puurheid en karakter wordt de vodka van Belvedère viermaal gedestilleerd. De aroma’s van de vodka worden herkent door de vanille en rogge met een zachte alcohollucht dat lang van duur en bovendien zeer aangenaam is.

 

Belvedère Vodka is vernoemd naar het Belweder Palace in Warschau. Dit paleis werd voorheen gebruikt voor presidentiële doeleinden. De letterlijke vertaling van Belvedère is: ‘’mooi om te zien’’. Dat verklaart de verschijning van de fles, die door velen wordt geprijsd. De vodka wordt handgemaakt van Poolse Dankowskie Gold rogge, die wordt geëerd om zijn superioriteit. Deze rogge wordt gecombineerd met Artesian water. Artesian water komt uit een artesische bron. Een artesische bron is een bron waar het water spontaan naar het oppervlak komt vanwege de hydrostatische druk op het water. Deze druk speelt zich af in de ondergrondse bekken.

 

Al sinds het jaar 1910 wordt Belvedère Vodka gedestilleerd in kleine batches in de destilleerderij genaamd Polmos Zyrardów. De productie is gevestigd in het westen van Warschau, het hart van Polen. Polmos Zyrardów keurt een hele partij af wanneer slechts de kleinste oneffenheid wordt gevonden. De vodka van Belvedère heeft meerdere awards en prijzen gewonnen en wij van Club Vodka zijn dan ook trots dat wij deze vodka kunnen aanbieden.

Reacties

 1. Richard Hooghiemstra Richard Hooghiemstra

  Dat kun je doen via de volgende link: https://www.club-vodka.nl/belvedere-bespoke-175cl.html

 2. Richard Hooghiemstra Richard Hooghiemstra

  Inmiddels is dat weer mogelijk, check: https://www.club-vodka.nl/belvedere-bespoke-175cl.html

 3. sascha broekmeulen sascha broekmeulen

  Graag zou ik willen weten of ik nog een gepersonaliseerde fles zou kunnen bestellen met de naam MILAN erop.
  Groet,
  Sascha

 4. Dana Ivanova Dana Ivanova

  Beste,
  Ik zou graag fles personaliseren
  Is dat mogelijk en hoe kan ik dat realiseren ?
  Met vriendelijke groeten, Dana

 5. Steve compernolle Steve compernolle

  Beste,
  Ik wil graag een fles Belvedere bestellen met de naam
  LUBOS .
  Beleefde groeten
  Steve Compernolle

 6. Jasper Kleingeld Jasper Kleingeld

  Beste Jarno,

  U kunt het artikel hier bekijken: https://www.club-vodka.nl/belvedere-bespoke-175cl.html

  Wij hebben momenteel helaas nog maar 1 uitvoering. Zoals u kunt zien zal deze incl. het personaliseren €134,95 kosten voor de 175CL versie.

 7. Jasper Kleingeld Jasper Kleingeld

  Beste Gevorkian,

  U heeft nu onder de blog gereageerd. U kunt het artikel toevoegen aan uw winkelmandje waarna u rechtsboven kunt afrekenen.

  Met vriendelijke groet,

  Club Vodka

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.