Absolut Vodka Love 4all - 1 L

20,95
Wauw! Heb jij deze limited edition van Absolut al gespot! Nu verkrijgbaar bij Club-Vodka. Dit is de Love 4 all edition! De boodschap is in elk geval duidelijk. Verspreid de liefde! Deze fles heeft een inhoud van 1 liter en de fles in gehuld in vrolijke zo Lees meer
  • 100+ soorten vodka
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden*
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Absolut
Levertijd:
Vóór 16 uur besteld, vandaag verzonden

Informatie

Absolut Vodka Special Edition

Koop nu deze vrolijke special edition van Absolut online bij Club Vodka! De fles is gehuld in vrolijke kleurtjes en de boodschap die Absolut wilt meegeven is behoorlijk duidelijk! Heb lief, wees lief en verspreid liefde! Koop deze fles om cadeau te doen of gewoon lekker voor jezelf. Deze fles is gehuld in een vrolijk jasje met de leukste kleuren maar wel met de vertrouwde smaak die je van Absolut gewend bent!

 

Absolut love 4 all

De smaak zoals je die gewend bij vind je terug in deze bijzondere fles. Water en wintergraan geteeld in de rijke gebieden in het zuiden van Zweden. Met behulp van de nieuwste technieken gebrouwen volgens de 400 jaar oude traditie. Een pure vodka met een zuivere smaak. Drink het puur met ijs en meng het met jouw favoriete frisdrank! 

 

Absolut vodka kopen

Absolut vodka koop je snel en gemakkelijk bij Club Vodka. Is het een cadeau? Dan kunnen wij er voor jou een handgeschreven boodschap aan toevoegen om jouw cadeau persoonlijk en uniek te maken. Het Zweedse vodka merk heeft diverse soorten smaken. Bekijk hier ons gehele Absolut vodka assortiment: Absolut vodka kopen.