De top 5 beste vodka keuzes van 2022

  • Geplaatst op
  • 0
De top 5 beste vodka keuzes van 2022

Ben je van plan om een fles vodka te halen, maar ben je er nog niet over uit welke je moet nemen? Dan is het handig om te weten dat wij speciaal voor jou onze top 5 vodka op een rij hebben gezet. Benieuwd naar welke dit zijn? Lees dan verder!

1. Belvedere vodka

Terwijl er nog steeds veel gediscussieerd wordt over waar de Vodka nu daadwerkelijk echt afkomstig is, verdient deze Poolse Vodka een plekje in de top 5 beste Vodka keuzes van 2020. Deze Vodka is maar liefst viervoudig gedistilleerd en speciaal gemaakt van Dankowskie Goudrogge. Wist je al dat de naam Belvedere, mooi om te zien betekent in het Pools? Nog een leuk weetje over de fles is dat de afbeelding verwijst naar een paleizencomplex gelegen in Warschau, genaamd het Slot Belvedere. Met een fles Belvedere weet jij je intrede te maken en wordt het een avond om niet te vergeten!

 

 

2. Grey Goose vodka

Wist jij al dat Grey Groose één van de eerste superpremium Vodka was die ooit de markt betrad? Deze Vodka is een echte klassieker en afkomstig uit Frankrijk. Verandering is met Grey Goose ingezet. Grey Goose wordt maar liefst vijf keer in koper gedistilleerd. Dit zorgt voor een zachte en frisse smaak. Deze Vodka is speciaal gemaakt om puur te nuttigen, maar wordt ook vaak gebruikt voor het maken van cocktails. Tevens zijn ze in verschillende formaten te verkrijgen. Benieuwd? Bekijk dan onze collectie Grey Goose.

 

 

3. Ciroc vodka

Als je wil gaan voor een wat modernere Vodka, is Ciroc de ideale keuze! Ciroc wordt gemaakt op basis van druiven in plaats van graan zoals door best veel traditionele producenten nog steeds wordt gedaan. In de loop der jaren groeide het merk uit tot één van de modernste Vodka die er op dit moment bestaat. Circoc is te verkrijgen in vijf verschillende smaken, namelijk: Ciroc Mango, Peach, Pineapple, Apple en Red Berry. Daarnaast zijn ze in diverse verschillende formaten te verkrijgen. De Ciroc verdient mede daarom een plekje in onze beste Vodka keuzes van 2020. Interesse? Bekijk dan onze Ciroc collectie.

 

 

4. Absolut Vodka

Deze Vodka is één van de bekendste Vodka’s die er ter wereld is. Daarom hoort hij zeker in de top 5 van beste Vodka keuzes van 2020. Absolut Vodka is afkomstig uit Zweden, maar in de US gelanceerd. De smaak wordt als puur beschreven. Vanwege het distillatieproces is de Vodka volledig transparant. Absolut Vodka wordt gemaakt van bronwater en wintertarwe. Deze ingrediënten koman van Ahus, een regio uit Zweden. Wist je dat Absolut Vodka zich voor en toleranter nachtleven inzet? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan onze Absolute Vodka collectie.

 

 

5. Beluga

Last but not least, de Beluga. Deze Vodka wordt geproduceerd in de stad genaamd Mariinks in Siberië. De naam heeft hij te danken aan de Europese steur. De samenstelling van Beluga bestaat uit artesisch water en moutwijn. Deze Vodka heeft een zachte smaak omdat hij maar liefst 30 dagen rust. Beluga is te verkrijgen in verschillende smaken en formaten.

 

 

Tot slot – kies je keuze!

Nu je onze top 5 hebt gelezen, hopen we dat het je heeft geholpen bij het maken van je keuze. Wij bieden ook de mogelijkheid om kosteloos een handgeschreven kaartje toe te voegen. Wij, van Club Vodka zijn er om jou te voorzien van een overheerlijke Vodka.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.