Nemiroff De Luxe Vodka 0,7L Oekraïne Limited Edition

18,45 €19,95
Drink voor een goed doel met Nemiroff De Luxe Vodka Ukrainian Limited Edition! Ontdek een licht gezoete Vodka met een kruidige afdronk. Jouw aankoop steunt Oekraïne. Proost op solidariteit! Lees meer
  • 100+ soorten vodka
  • gratis handgeschreven kaartje
  • voor 16:00 besteld, vandaag verzonden*
  • Gratis verzending vanaf 149,-

Specificaties

Merk:
Nemiroff
Inhoud:
0,7L
Alcohol %:
40%
Smaaktype:
Flavoured
Categorie:
Vodka
Levertijd:
Vóór 16 uur besteld, vandaag verzonden

Informatie

Nemiroff De Luxe Vodka Ukrainian Limited Edition: Genieten met een Doel

Jij, de vodka-liefhebber met een groot hart, maakt met de Nemiroff De Luxe Vodka Ukrainian Limited Edition niet alleen een keuze voor verfijning maar ook voor solidariteit. Deze speciale editie van Nemiroff is meer dan alleen een drankje; het is een gebaar van steun. Want 100% van de winst uit de verkoop gaat naar de inwoners van Oekraïne die getroffen zijn door de gevolgen van oorlog.

 

Een Unieke Smaakervaring

Wat deze limited edition wodka extra bijzonder maakt, is niet alleen zijn nobele doel, maar ook zijn uitzonderlijke smaak. Na een twaalfdelig filtratieproces onthult Nemiroff De Luxe Vodka een licht gezoet karakter dat de zintuigen streelt. De milde afdronk met een vleugje kruidigheid geeft elke slok een verwarmende sensatie.

 

 

Steun Oekraïne met Elke Druppel

Het drinken van Nemiroff De Luxe Vodka Ukrainian Limited Edition gaat verder dan alleen genieten. Het is een daad van solidariteit. Laat je smaakpapillen dansen op de lichte tonen van deze wodka, terwijl je bijdraagt aan de wederopbouw van levens in Oekraïne.

 

 

Bestel Nu en Proef de Solidariteit

Wacht niet langer. Bestel jouw fles Nemiroff De Luxe Vodka Ukrainian Limited Edition vandaag nog en maak deel uit van deze hartverwarmende beweging. Met elke druppel draag je bij aan een betere toekomst voor degenen die het het hardst nodig hebben. Proost op smaak, proost op solidariteit!