Belvedere Vodka

Belvedere Bespoke Silver Saber Night Edition 1.75 Liter

Levertijd: ca. 5 werkdagen !
Je Belvedere Bespoke personaliseren met een naam of boodschap. Ideaal om weg te geven als cadeau.

€134,90 €149,95
Belvedere Pure 6 Liter

Wil jij echt uitpakken? Dan heb jij deze gigantische zes liter fles Belvedere Pure echt nodig!

€325,00
Belvedere Pure 3 Liter

De één-na-grootste Belvedere Pure fles. Deel het samen met je vrienden en geniet van een lange, gezellige avond.

€175,00
Belvedere Pure 1,75 Liter

Genoeg vodka voor jou en je vrienden. Met deze fles van 1,75L kom je de avond wel door!

€89,00 €94,50
Belvedere Pure 70CL

De luxueuze en verfijnde Belvedere Pure vodka, de vodka is zo puur dat je gemakkelijk door de fles heen kan kijken.

€27,95
Belvedere Pure 20CL

Een 'mini' Belvedere Pure fles, iets kleiner, maar net zo lekker.

€11,95

Belvedere vodka - Belvedere wodka

Belvedère is vernoemd naar de Belweder Palace in Warschau. Belvedère met de letterlijke vertaling: “mooi om te zien”, wordt al meer dan 600 jaar geproduceerd op de traditionele Poolse vodka wijze.

Het wordt handgemaakt van superieure Poolse Dankowskie Gold rogge en Artesian water. De rogge heeft van nature zo’n romige, volle en intense smaak dat het ongefilterd wordt verwerkt om de intense smaakvolle drank te behouden. De Belvedère Vodka bevat geen additieven zoals suikers, kunstmatigheden en wordt gefilterd met het zuiverste Artesian water.

Om de uitmuntende balans te creëren tussen karakter en puurheid wordt de vodka viermaal gedestilleerd. De vodka wordt herkend door aroma’s van vanille en rogge met een zachte alcohollucht dat zeer aangenaam is en lang van duur.

Al sinds 1910 wordt Belvedère gedestilleerd in kleine batches in de destilleerderij Polmos Zyrardów. Deze productie zit gevestigd in het hart van Polen, westen van Warschau. Om de kwaliteit te garanderen bij elke druppel in de vodka fles, wordt de hele partij productie afgekeurd als er een kleine oneffenheid wordt gevonden.

De Belvedère Vodka heeft meerdere prijzen en awards gewonnen te danken aan haar superieure kwaliteit. De vodka heeft onder andere prijzen gewonnen bij Vodka Masters en TheFiftyBest.com Vodka Awards. Verder heeft International Spirits Challenge Belvedère drie jaar op een rij toegekend tot 'Vodka Producer of the Year' en mag zich daarom één van de beste vodka’s ter wereld noemen. 

Verder zet Belvedère Vodka haar in voor een goeddoel: “Global Fund” om HIV en aids in Afrika te bestrijden. De helft van de winst uit de verkoop van Red limited edition flessen gaat hier naar toe. Als resultaat dat 30.000 Hiv-positieve vrouwen zijn voorzien van toegang tot levensreddende ARV-behandeling die de overdracht van HIV tegen hun kinderen stopt in vijf jaar tijd. Belvedère Vodka zet zich in voor een aids-Free Generation en ze zijn nu dichterbij dan ooit.