4 lekkere smaken Grey Goose Vodka op een rij

  • Geplaatst op
  • 0
4 lekkere smaken Grey Goose Vodka op een rij

Grey Goose is de producent van fantastische vodka. De vodka van Franse origine wordt alleen gemaakt van de fijnste wintergraan. Deze wintergraan groeit in het noorden van Frankrijk, in de vruchtbare Picardië regio. Na het fermenteren wordt hun eigen zuivere bronwater toegevoegd om de premium kwaliteit te garanderen. Grey Goose produceert niet alleen een neutrale vodka, ook vodka’s met smaken. In dit artikel vertellen wij jou precies welke smaken er nog meer zijn. Lees snel verder!

Grey Goose Vodka La Poire

grey goose poire

De Grey Goose Vodka La Poire is een vodka dat wordt geproduceerd met enkel de beste Franse ‘Anjou’ peren. Deze peren zijn zoet en lekker fris en geven hiermee de vodka een unieke smaak. Alleen de beste peren die voldoen aan de strengste voorwaarden worden door de Keldermeester gekozen. Bij het openen van de fles ruik je direct de fruitige en frisse geuren van onder meer noten en bloemen. 

 

Grey Goose Vodka Lemon

grey goose lemon

De Grey Goose Vodka Lemon is net als de La Poire een vodka met een fantastische smaaktoevoeging. De Grey Goose Lemon is geïnspireerd door het schijfje citroen of limoen dat veel vodka liefhebbers toevoegden aan hun vodka. Maar dit is geen gewone ‘lemon vodka’. In tegenstelling tot vele concurrenten worden de citroenen van deze vodka enkel gebruikt uit Menton. Dit Franse dorpje staat erom bekend om al jaren de allerbeste citroenen te produceren. Vanwege de dikkere schil van deze citroenen zijn ze minder zuur dan de normale citroen. Deze vodka zorgt voor een frisse, milde maar toch rijkvolle citroensmaak wat deze vodka tot een premium vodka maakt.   

 

Grey Goose Vodka Orange

grey goose orange

De Grey Goose Vodka Orange wordt zoals de naam het al doet zeggen gemaakt met de smaak van sinaasappel. Deze premium flavoured vodka van Grey Goose is razend populair onder de jongeren, met name in het uitgaansleven. De vodka wordt geproduceerd van de beste wintergraan en het meest zuivere bronwater. De aroma van sinaasappel maakt deze vodka compleet. Ideaal om puur te drinken maar ook in een zoete- of fruitige cocktail. 

 

Grey Goose Vodka VX

grey goose vx

De Grey Goose Vodka VX is een voor velen een onbekende vodka van Grey Goose. Geheel onterecht! Dit is misschien wel de beste vodka van Grey Goose! VX staat ook wel voor ‘’Vodka Exceptionnelle’’. De Grey Goose VX bestaat voor 95% uit de beste vodka en 5% uit de allerbeste cognac. Deze cognac wordt namelijk geproduceerd door uitsluitend de beste druiven de Grande Champagne Cognac regio uit Frankrijk. Een echte aanrader, al ben je geen liefhebber van pure vodka! Vanwege de cognac krijgt deze vodka extra smaaktoevoegingen. Namelijk die van: pruim, wilde honing en abrikoos. Het gevolg hiervan is een fruitige en mindere smaak. Drink de Grey Goose Vodka VX puur met gecrunched ijs uit een cognacglas met ballonvorm. Hierdoor blijven de aroma’s van de vodka goed hangen. Een waar genot!

 

Na het lezen van dit artikel weet jij alles over de verschillende smaken premium vodka van Grey Goose! Uiteraard hebben wij nog meer flessen Grey Goose in ons assortiment. Laat ons weten welke smaak jij het beste vindt! Wij zijn heel benieuwd!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.