Ciroc Vodka; 5 smaken op een rij

  • Geplaatst op
  • 0
Ciroc Vodka; 5 smaken op een rij

Ciroc Vodka heeft een ruim assortiment smaken vodka’s. De vodka van Ciroc is zeer geliefd om mee te mixen en het bereiden van cocktails. Maar de vijf smaken in dit artikel zijn naast het mixen ook geschikt om puur te drinken. Benieuwd welke smaken dit zijn? Lees dan snel verder!

Ciroc Vodka Peach

ciroc peach

De Ciroc Vodka Peach is een vodka met heerlijke perziksmaak. Ciroc heeft deze smaak ontwikkeld, mede door de grote vraag naar deze smaak voor cocktails. Geniet van deze vodka smaak en mix met allerlei soorten frisdranken naar keuze. Of wat dacht je van een multivitamine-drankje? Je kan het zo gek maken als je wil.

 

Ciroc Vodka Mango

ciroc mango

De Ciroc Vodka Mango is een vodka met een heerlijke mangosmaak. Net als de perzik is de mango-smaak zeer geschikt voor mixdrankjes, cocktails of longdrinks. De mango heeft een zoete smaak en is lekker om puur te drinken. Wil je hem toch liever mixen? Dan raden wij je aan om Crystal Clear te gebruiken. Deze frisdrank is een caloriearme drankje en past zeer goed bij vodka.

 

Ciroc Vodka Pineapple

ciroc pineapple

De Ciroc Vodka Pineapple is een smaak waar veel Ciroc-fans naar uit hebben gekeken. Deze smaakvariant is namelijk heel geschikt om te mixen met Red Bull, Cola en 7up. Het zal je daarnaast niet verbazen dat deze vodka uitstekend samengaat met ananassap. Deze vodka komt met een touch vanille en de heerlijke smaak van rijp tropisch fruit. Deze Ciroc Pineapple móet je geprobeerd hebben!

 

Ciroc Vodka Apple

ciroc apple

De Ciroc Vodka Apple is net als bovenstaande vodka’s maar liefst 5 keer gedistilleerd en daarom hoogwaardig in kwaliteit. Geniet van deze smaak in jouw favoriete cocktail of mixdrankje. Maar in tegenstelling tot de andere smaken vodka is deze vodka gemaakt van druiven in plaats van graan. Alleen de beste Franse druiven worden geselecteerd die worden gecombineerd met de frisse smaak van groene appels. Een heerlijke vodka dus!   

 

Ciroc Vodka Red Berry

ciroc red berry

De Ciroc Vodka Red Berry is een heerlijke vodka met de smaken van rood fruit. De geuren en smaken van frambozen en aardbeien  komen helemaal tot leven in deze heerlijke aromatische vodka. Hierbij moet wel worden gezegd dat de smaak van aardbei prominenter aanwezig is dan de smaak van frambozen. Geniet van deze vodka: puur, in een mixdrankje of in een cocktail. Deze ultrapremium vodka tovert een lach op jouw gezicht!

 

Een lekkere Ciroc Vodka bestel je eenvoudig online via onze webshop. Als je benieuwd bent naar ons gehele assortiment. Bezoek onze webshop van Club Vodka. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.