Een 3 liter fles online bestellen? De mogelijkheden

  • Geplaatst op
  • 0
Een 3 liter fles online bestellen? De mogelijkheden

Met een 3 liter fles vodka steel jij werkelijk de show. Of het nu in het uitgaansleven, op een bruiloft, een verjaardag of een ander type feest is, een 3 liter fles vodka scoort. Verschillende merken vodka bieden een fles van 3 liter aan. In dit artikel benoemen wij er 3 en benoemen wij de mogelijkheden ervan.

Belvedere Vodka 3 liter

Belvedere Vodka 3 liter is een fantastisch ogende fles. Het logo van het ministerie van Polen, gevestigd in Warschau, komt hierdoor nog beter naar voren. Belvedere is een zeer populair merk uit de vodka-branche. Met deze fles maak jij jezelf ook populair op het door jou gegeven feest. Misschien neem jij de fles wel mee naar ander feestje of geef jij hem cadeau. Bestel de fles vandaag nog bij Club Vodka en ervaar deze premium kwaliteit vodka.

 

 

Ciroc Vodka 3 Liter

Ciroc Vodka 3 liter is net als de Belvedere een vodka fles waar jij gegarandeerd mee gaat scoren. Ciroc is namelijk een populaire vodka in het uitgaansleven en wordt ook veel gebruikt bij het maken cocktails. Als we er even van uit gaan dat 40 ml vodka gebruikt wordt bij het maken van een cocktail. Dan biedt deze fles uitkomst voor 120 cocktails! De 70 CL varianten van Ciroc zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Deze 3 liter fles is er echter alleen verkrijgbaar in naturel.

 

 

Grey Goose 3 Liter

De 3 liter fles van Grey Goose is net als de Belvedere een genot om naar te kijken. Het design van deze fles alleen al zorgt voor een goede verkoop. Bovendien is deze vodka van de hoogste kwaliteit en perfect om cocktails en andere mix-drankjes van te maken. Het vijf keer destilleren van de vodka heeft zijn werk goed gedaan! Bestel Grey Goose vandaag nog bij Club Vodka.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.