Wat zijn de beste Vodka merken van 2019?

  • Geplaatst op
  • 0
Wat zijn de beste Vodka merken van 2019?

Waarschijnlijk heb je zelf al een favoriet Vodka merk en heb je al een idee welke merken er bestaan. Misschien is het toch eens tijd om een ander merk te proberen, want het kan zijn dat je deze ook lekker zal vinden.

Ieder jaar worden de Vodka awards uitgereikt voor de verschillende soorten Vodka. Wij hebben dit per categorie voor je uitgezocht en de beste Vodka’s van 2019 voor je op een rij gezet.

 

De beste Varietal Vodka 2019

 

Varietal Vodka is een Vodka die specifiek van één ingrediënt is gemaakt. The Oxford Artisan Distillery (TOAD) won dit jaar de prijs voor de Beste Varietal Vodka 2019. Deze prijs wonnen zij met hun Oxford Rye Vodka. Deze Vodka staat bekend om de zachte en pure smaak, met een frisse en schone afdronk. De Vodka heeft vorig jaar ook al een prijs gewonnen, namelijk voor beste Varietal Vodka in Engeland 2018.

Over deze Vodka werd het volgende gezegd tijdens de awards: “Chocolate croissant, coffee and cocoa nibs, roasted nuts on the nose. Some raisin and prune. Almost PX sherry nose. Smooth, delicious palate full of complexity and flavour. Balanced alcohol.”

 

Pure Neutral Vodka award

 

Deze award werd uitgereikt aan The Lakes Distillery. De prijs werd gewonnen met The Lakes Vodka. Dit is een traditioneel gedistilleerde Vodka uit het Lake District National Park. Het is een hele zachte Vodka met een onderscheidend karakter en een frisse afdronk. Deze Vodka is geduldig gedestilleerd in een handgemaakte koperen pot, want langdurige blootstelling met het koper zorgt voor een uitzonderlijke drank met een volle en beetje zoete smaak.

 

Over deze Vodka werd gezegd: "Almost odourless. Just the lightest touch of sweet ethanol. Very clean, neutral on the nose. Palate has a little sweetness from the alcohol and a white peppery kick of heat on the side of the tongue. Nicely done."

 

Beste Brand Design ter wereld Award

 

De prijs voor de beste Brand Design is ook uitgereikt, deze is gewonnen door Valentine Distilling. Dit is een Amerikaanse pionier op het gebied van kleine, handgemaakte sterke dranken. De Vodka waarmee ze deze award hebben gewonnen, is de Valentine Vodka. In 2016 en 2017 is deze Vodka uitgeroepen tot beste Vodka van de wereld.

 

Zin in een goed glas Vodka?

 

Wij hebben in ons assortiment meer dan 100 verschillende Vodka’s, zowel Flavoured Vodka als Premium Vodka. Wil je iemand verrassen dan hebben wij daarvoor ook hele mooie speciale vodka’s.

Vergeet ons ook niet op Instagram en Facebook te volgen voor het laatste nieuws!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.