4 leuke Vodka geschenken om cadeau te doen

  • Geplaatst op
  • 0
4 leuke Vodka geschenken om cadeau te doen

Ben jij op zoek naar een vodka geschenk om cadeau te doen voor een vriend of familie? Dan helpen wij van Club Vodka jou een handje! Wij hebben namelijk een rijk aantal vodka geschenken om cadeau te doen. In dit artikel benoemen wij 4 van deze geschenken. Benieuwd? Lees dan snel verder!

Grey Goose VX Vodka 1 Liter in Giftbox

grey goose geschenk box

De Grey Goose VX Vodka 1 Liter in Giftbox is volgens Grey Goose dé beste vodka in de wereld. Hij staat ook wel bekend als ‘Vodka Exceptionnelle’. De VX bestaat voor 95% uit de hoogstaande kwaliteit vodka van Grey Goose. De overige 5% is cognac, uitsluitend geproduceerd van de druiven uit de Grande Champagne regio. Deze vodka is zelfs geschikt voor mensen die van oorsprong geen pure vodka drinken. In combinatie met de giftbox is dit dus een zeer geschikt geschenk om cadeau te doen!

 

3 Kilos Vodka 1 Liter

3kilos vodka

3 Kilos Vodka 1 Liter is een waar genot om naar te kijken, laat staan om als cadeau te mogen ontvangen. Deze goudstaaf is gevuld met 1 liter hoogwaardige vodka. Hij is vijf keer gedestilleerd en mede door de zachte smaak niet te weerstaan. Eigenlijk hoeft deze fles niet eens te worden ingepakt. Waarschijnlijk is de cadeauverpakking minder aantrekkelijk.

 

Belvedere Pure 3 Liter

belvedere 3 liter

De Belvedere Pure 3 Liter is een zeer geschikt vodka geschenk om te geven als cadeau. Maar dat is niet alleen vanwege de hoogwaardige kwaliteit vodka. Naast het feit dat er maar liefst 3 liter vodka in deze prachtige fles zit, komt deze met een extraatje. De fles is namelijk verrijkt met een lampje aan de onderzijde. Wanneer dit lampje aanstaat wordt de gehele fles verlicht. Het doffe effect van de fles wordt hiermee bovendien nóg meer benadrukt. Een waar genot met ieder feest. Jouw vodka geschenk steelt hiermee letterlijk de show!

 

Red Army Vodka AK-47 Giftset

red army vodka geschenk

De Red Army Vodka AK-47 Giftset is nu ook verkrijgbaar bij Club Vodka! Verras jouw vriend of familielid met dit geweldige vodka geschenk als cadeau. De giftset bestaat uit een AK-47 ofwel Kalasjnikov gevuld met 1 liter vodka. Verder worden zes shotglazen en een handgranaat bijgeleverd. Deze handgranaat is gevuld met een kruidenlikeur. Durf jij het aan?

 

Na het zien van deze vier voorbeelden van geschenken heb jij hopelijk wat meer inspiratie op kunnen doen en een keuze kunnen maken! Ontdek het complete assortiment vodka’s en premium vodka’s van Club Vodka en bestel jouw vodka vandaag nog!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.