Op zoek naar Absolut Vodka? Wij geven je inspiratie voor een aantal cocktails

  • Geplaatst op
  • 0
Op zoek naar Absolut Vodka? Wij geven je inspiratie voor een aantal cocktails

Ben je klaar met dit weer? En wil je alvast gaan genieten van een heerlijke zomers cocktail? Dan hebben wij de lekkerste cocktails met vodka voor je op een rijtje gezet. Zodat jou zomergevoel alvast kan beginnen!

Absolut vodka

De Absolut vodka is een Zweeds merk dat is ontstaan in 1879 en wordt geproduceerd in het zuiden van Zweden. Deze vodka is uniek ten opzichte van de andere vodka ’s omdat hetgeen toevoegde suikers heeft. Met deze vodka kan je ook makkelijk en snel hele lekkere cocktails op tafel zetten waar geen suikers in zitten. Wij geven je wat inspiratie voor een lekkere cocktail.

 

Absolut Gräpe


Wanneer de zomer dan eindelijk is aangebroken, wil je natuurlijk zo snel mogelijk hiervan genieten met een cocktail in je hand. Om je daarbij te helpen, hebben wij een heerlijke zomers cocktail voor je! Pak een shaker en stop hier Absolut vodka Gräpe (4 lepels) in, daarnaast meng je er passion likeur bij en wat mangosap. Wil je een sterke cocktail dan raden wij aan om wat meer passion likeur er in te doen en wat minder mangosap en anders doe je het net andersom. En als laatste kun je er nog wat limoensap in doen voor de frisheid. Voilà! Je hebt een heerlijke cocktail in elkaar geflanst.

 

Absolut Citroen

Ben je gek op een Cosmopolitan? Dan is de Absolut vodka Citroen daarvoor ideaal! Meng dit samen met 30ML Cointreau en 15 ML citroensap en voeg er nog wat cranberry sap aan toe. Op deze manier zet je snel en makkelijk een heerlijke cocktail neer!

 

 

Absolut Mango

Heb je in deze koude dagen zin in een zomerse cocktail? Dan hebben wij voor jou daar een oplossing voor! Neem wat Absolut vodka Mango  (4 lepels) en meng dit met 100 ml kokoswater en 100 ml water. Voor de frisheid kan je nog een blaadje munt erbij doen en wat extra mango toevoegen voor wat extra fruitsmaak.

 

Wil je nog meer cocktail ideeën voor aankomende zomer? Of ben je benieuwd naar de andere soorten vodka van Absolut? Neem dan een kijkje bij ons hele assortiment of neem contact met ons op.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.