5x Aanbevolen Vodka voor je op een rij

  • Geplaatst op
  • 0
5x Aanbevolen Vodka voor je op een rij

Ben je op zoek naar een Vodka van goede kwaliteit en die mooi verpakt is, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Neem eens een kijkje bij onze aanbevolen producten. Ter inspiratie lichten wij alvast 5 aanbevolen Vodka uit. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan verder!

1. Grey Goose VX Vodka

Wat dacht je van de Grey Goose VX Vodka, een heerlijk pure Vodka, ingepakt in een luxe verpakking. Ideaal om als cadeau aan iemand te geven. De fles heeft een inhoud van 1 iliter en de Vodka heeft een alcoholpercentage van 40%. Daarnast bevat de fles 95% pure Vodka en 5% Cognac. Door de Cognac heeft de Vodka een unieke smaak gekregen van wilde honing,  abrikoos en pruim. Kort gezegd, het maakt het wat fruitiger van smaak. Bij interesse bekijk je heir de Grey Goose VX Vodka.

2. Beluga Noble Russian Vodka

Naast de lekkere smaak zit deze Vodka in een fles, versierd met een walvis. De Beluga Noble Russian Bodka is in het jaar 2002 in productie gegaan en het werd in de Mariinsk Distellery gestookt. Deze Vodka heeft daarnaast een unieke samenstelling van water uit de Siberische bronnen en malt. Hierdoor heeft de Vodka een soepele en lekkere smaak gekregen. De inhoud van de standaardfles is 70 centiliter. Maar Beluga wordt ook in vele andere maten gemaakt, zoals bijvoorbeeld de populaire Beluga 150cl magnum. de Vodka heeft een alcoholpercentage van 40%. Bij interesse bestel je hier de Beluga Noble Russian Vodka.

3. Belvedere Bespoke

Wil je het groots uitpakken? Kies dan voor de Belvedere Bespoke. Deze 1,75 liter fles kun je met een gepersonaliseerde tekst laten bedrukken. Dit is dan ook een speciale editie, let er wel op dat de tekst uit maximaal 15 tekens mag bestaan en dit is inclusief spaties. Daarnaast kan je de fles ook licht laten geven door het mooie led-lapje dat onderaan de fles zit. De Vodka heeft een alcohol percentage van 40% Bij interesse bestel je hier de Belvedere Bespoke.

4. Premium Dutch Vodka

Wat dacht je van een Nederlands gemaakte Vodka. Deze fles kenmerkt zich ook door een echt Hollands kenmerk, namelijk een tulp afgebeeld op de fles. Het idee achter de Vodka was dat deze zowel puur te drinken is als dat ze goed in cocktails gebruikt kunnen worden. De smaak is te omschrijven als vol en kruidig met een vleugje van citrusfruit. Bij interesse bestel je hier Premium Dutch Vodka.

5. Belvedere Single Estate Rye Smogóry Forest

Deze Vodka komt uit het verre Westen van Polen en is gemaakt van Rogge uit een bosrijk merengebied. De fles heeft een inhoud van 70 centiliter en een alcoholpercentage van 40%. De smaak van de Vodka is hartig. De fles heeft een grijsachtige kleur met een deel van de boom afgebeeld. Bij interesse bestel je hier de Belvedere Single Estate Rye Smogóry Forest.

Nu je een aantal aanbevolen Wodka’s hebt bekeken, heb je wellicht al een keuze kunnen maken. Wil je verder kijken? Bezoek hier onze website van Club Vodka om ons gehele assortiment te bekijken. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.